Avis Preferred Norwegian Reward -jäsenille


Avis Preferred on Avisin kanta-asiakasohjelma. Liittyminen on nopeaa, helppoa ja täysin maksutonta.

Jäsenet voivat saada seuraavia etuja*:
maksuttomia viikonloppuvuokrauksia
maksuttomia autoluokankorotuksia
tavallista nopeamman varaamisen ja vuokraamisen
Fast Track -palvelun
auton parhaalla parkkipaikalla

Norwegian Reward -jäsenenä saat ilmaisen Avis Preferred -jäsenyyden ja ansaitset 10% CashPoint-pisteitä kaikista varauksistasi.

Jäseneksi liittyminen onnistuu seuraavasti:

1. Paina alla olevaa Liity nyt -painiketta. Osio Liity Avis Preferred -ohjelmaan on avautuvan sivun oikeassa reunassa.
2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse Tilityyppi-valikosta vaihtoehto Vapaa-aika.
3. Sivu latautuu uudelleen ja pyytää sinulta tarjouskoodia – syötä NR AP.
4. Tarjouskoodin kirjaimet tulee kirjoittaa suuraakkosin. Koodin osien NR ja AP väliin on jätettävä välilyönti.
5. Lomake ei hyväksy kirjaimia ä, ö ja å – voit korvata ne a:lla tai o:lla.
Liity nyt
Muista käyttää tarjouskoodia NR AP ansaitaksesi 10% CashPoint-pisteitä varauksistasi! Saadaksesi edun sinun tulee syöttää Norwegian Reward-numerosi myöhemmin rekisteröitymisprosessin aikana.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oletko jo Avis Preferred -jäsen? Voit helposti lisätä Norwegian Reward -numerosi Avis Preferred -tilillesi klikkaamalla "Minulla on jo tili" -painiketta. Tämä antaa sinulle 10 % CashPoint-pisteitä tehdessäsi varauksia Avis Preferred -tililtä kaikissa Avis-kanavissa.
MINULLA ON JO TILI
Jos haluat nähdä ohjelman ehdot kokonaisuudessaan, klikkaa tästä

*Tärkeät ehdot:

Maksuttoman viikonloppuvuokrauksen ehdot. Avis Preferred -ohjelman jäsenet, jotka vuokraavat meiltä auton kahdesti vuoden aikana, saavat autoluokan korotukseen oikeuttavan kupongin ja alennuskupongin. Jo kolmannesta autonvuokrauksesta saman vuoden aikana tarjoamme maksuttoman viikonloppuvuokrauksen Euroopassa.

Maksuton viikonloppuvuokraus on saatavilla Norwegian Reward -jäsenille, joiden asuinmaa on Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Kreikka, Irlanti, Islanti, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Etelä-Afrikka, Espanja, Sveitsi, Ruotsi, Tsekki, Turkki, Saksa tai Iso-Britannia.

Maksuton autonvuokraus on voimassa Euroopan maissa, jotka on lueteltu saamassasi e-kupongissa. Maksuton viikonloppuvuokraus oikeuttaa keskikokoisen auton vuokraukseen kolmeksi päiväksi. Etuun kuuluvat pakolliset vakuutukset ja verot. Polttoaine, lisäpalvelut ja lentokenttämaksut eivät sisälly etuun.

Avis Preferred -jäsenten on tehtävä varauksensa vähintään neljä tuntia ennen vuokrauksen alkamista. Pyydämme sinua varmistamaan ennen varauksen tekemistä, että Avis Preferred -profiilisi on ajan tasalla ja sisältää sähköpostiosoitteesi.

Autoluokan korotus ei ole saatavilla pakettiautoihin, Avis Select Series -autoihin, Luxury- tai Prestige-autohin eikä yli 14 päivän vuokrauksiin.

Avis Preferred -hakemukseen tarvitset vain ajokorttisi ja maksukortin. Sinun tulee myös olla vähintään 21-vuotias.© 2000-2021 Avis Budget EMEA Ltd.