Ehdot

50 000 CashPoint-pisteen kilpailun säännöt

 1. Tämä Kampanja on avoinna ainoastaan Kelpuutettaville osallistujille. Kelpuutettava osallistuja on 18-vuotias tai sitä vanhempi ja Norwegian Reward -ohjelman jäsen (jäsenyyden ehdot ja edellytykset ovat voimassa). Kampanjaan voivat osallistua ainoastaan Kelpuutettavat osallistujat.
 2. Tätä kampanjaa hallinnoi Avis Budget EMEA Ltd (“Järjestäjä”).
 3. Järjestäjän ja Norwegian Rewardin työntekijät sekä niiden tytäryhtiöiden, agenttien tai minkä tahansa muuten ammatillisesti palkintoarvonnan kanssa tekemisissä oleva taho, sen työntekijät tai tällaisten työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua tähän kampanjaan.
 4. Tähän kampanjaan osallistumisen myötä Kelpuutettavat osallistujat vahvistavat hyväksyvänsä nämä säännöt ehdoitta.
 5. Tarjolla on yksi 50 000 CashPoint-pisteen arvoinen palkinto.
 6. Kampanjassa tulee olemaan yksi voittaja, jonka asuinpaikan on sijaittava joko Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Espanjassa. Kuinka voit osallistua
 7. Sinun on vain varattava osallistumiseen kelpaava vuokraus kampanjan osallistumisajan puitteissa.
 8. Kampanjan osallistumisaika on seuraava: se alkaa klo 00.00.01 EET 1. helmikuuta 2020 ja päättyy klo 23.59.59 EET 31. maaliskuuta 2020. Mitkä tahansa Järjestäjän vastaanottamat osallistumiset millä tahansa menetelmällä tämän kellonajan ja päivämäärän jälkeen eivät osallistu kampanjaan.
 9. Osallistumiseen kelpaavan vuokrauksen varaus on tehtävä 1. helmikuuta 2020 - 31. heinäkuuta 2020 välisenä aikana ja vuokrausjakson on ajoituttava 2. helmikuuta 2020 - 31. heinäkuuta 2020 väliselle ajalle.
 10. Osallistumiseen kelpaava vuokraus on suoritettava käyttämällä Norwegian Reward-/Avis Worldwide Discount AWD -numeroa: W131400, W251700 tai W130900. www.avisworld.com/NorwegianReward-sivun kautta tehtyihin varauksiin lisätään automaattisesti AWD-numero.
 11. RAJOITUS: Kutakin Kelpuutettavaa osallistujaa koskee kolmen (3) osallistumisen rajoitus.
 12. Järjestäjä ei edusta tai takaa minkään hallussaan olevan tai millekään kolmannelle osapuolelle kuuluvan verkkosivuston, tietokonejärjestelmän tai televiestintäjärjestelmän saatavuutta, joka on tarpeen mille tahansa Järjestäjän verkkosivustolle tai tietokonejärjestelmään pääsemiseksi tähän kampanjaan osallistumiseksi.
 13. Järjestäjä ei ole vastuussa osallistumisista, jotka ovat kadonneet, vahingoittuneet, vääristyneet, muuttuneet lukukelvottomiksi tai epätäydellisiksi tai viivästyneet syystä riippumatta, johtui se sitten postin viivästymisestä vai puutteellisuudesta järjestelmävirheen takia, tai sellaisista osallistumisista, jotka ovat jääneet vastaanottamatta tai vastaanotettu puutteellisesti verkkosivuston ruuhkaisuuden vuoksi, luvattomasta ihmisen väliintulosta, tietokone- tai tietoliikennejärjestelmien vioista tai maahantulotietojen väärässä tai epätarkasta keräämisestä tai tällaisten tietojen keräämisen laiminlyönnistä.
 14. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä harkintansa mukaan kenet tahansa, jos se toteaa henkilön: •peukaloivan osallistumisprosessia tai tämän kampanjan toimintaa; •toimivan näiden sääntöjen vastaisesti; •toimivan toisin kuin vilpittömästi; tai •toimittaneen vääriä tai harhaanjohtavia tietoja kampanjaan liittymisen yhteydessä.
 15. Palkinnoissa ei tarjota käteisvaihtoehtoa. Järjestäjä pidättää kuitenkin oikeuden harkintansa mukaan korvata Palkinnot vaihtoehdoilla, joilla on samankaltaiset ominaisuudet ja suhteellinen arvo.
 16. Kilpailun päättymispäivä on 31. maaliskuuta 2020. Voittaja arvotaan ja palkitaan viimeistään kahden kuukauden kuluessa päättymispäivästä.
 17. Satunnaisesti valittu Voittaja saa palkinnoksi Norwegian-matkalahjakortin, joka on arvoltaan 50 000 CashPoint-pistettä.
 18. Voittaja arvotaan viiden päivän kuluessa kilpailun päättymisestä ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelinnumeroon, jota käytettiin Avis-autonvuokrauksen yhteydessä.
 19. Jos Voittaja ei vahvista palkintoaan seitsemän päivän kuluessa, pidättää Norwegian Reward oikeuden valita toisen Voittajan.
 20. Voittajaa saatetaan pyytää osallistumaan tästä palkintoarvonnasta koituvaan julkisuuteen ilman erillistä kompensaatiota. Voittajalle kerrotaan julkisuuden luonteesta ja laajuudesta ja/tai nimensä levittämisestä, ja hänelle annetaan mahdollisuus sallia tai kieltää tällainen julkisuus ja levittäminen. Minkä tahansa etukäteen suostumuksensa tällaiseen julkisuuteen antaneen Voittajan nimi saatetaan julkaista Järjestäjän verkkosivuilla kahden (2) kuukauden ajaksi kampanjan päättymispäivästä.
 21. Palkintoja ei voi lunastaa käteiseksi, ja ne myönnetään Norwegian Rewardin sääntöjen mukaisesti. Tätä tarjousta ei voi siirtää, eikä sitä voi käyttää minkään muun Norwegian Rewardin tai Järjestäjän tarjouksen tai kampanjan yhteydessä.
 22. Järjestäjä pidättää oikeuden vetää kampanja tarjonnasta tai muokata näitä sääntöjä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, mistä tahansa syystä ja ilman, että se vastaa tästä asiakkaalle.
 23. Tähän kampanjaan osallistumisen myötä osallistujat suostuvat siihen, että Järjestäjä tai sen agentit tai alihankkijat käyttävät ilmoitettuja henkilötietoja tämän palkintoarvonnan hallinnoimisessa. Annettuja tietoja käytetään yksinomaan palkintoarvonnan hallinnoimisen yhteydessä.
 24. Nämä ehdoissa ja edellytyksissä sovelletaan Englannin lakeja, ja osapuolet antavat Englannin ja Walesin tuomioistuimille yksinomaisen toimivallan.
 25. Norwegianin lahjakortteja koskevat yleiset lahjakortin oston ehdot.
 26. Voittaja on vastuussa matkan varaamisesta ja sen maksamisesta lahjakortilta lunastetuilla CashPoint-pisteillä
 27. Kaikki liput ovat tarjolla saatavuudesta riippuen.


Palkinnon ehdot
Palkinnon vastaanottamalla suostut seuraaviin ehtoihin:
 1. Palkinto on arvoltaan 50 000 CashPoint-pistettä
 2. Palkinto myönnetään CashPoint-pisteinä lipun hintaa vastaavassa arvossa. Palkinto myönnetään lahjakortin muodossa.
 3. Voittajan on oltava vähintään 18-vuotias tai sitä vanhempi ja rekisteröitynyt matkustajaksi voitoista saadulle matkalle.
 4. Palkintoa ei voi siirtää toisen henkilön omistukseen.
 5. Majoitus, vakuutus, ruoka, edestakainen kuljetus kohdemaassa hotellille/lentokentälle sekä käyttöraha eivät sisälly tähän palkintoon.
 6. Voittajan on hankittava ja rekisteröitävä kaikki matkalle tarvittavat matka- ja henkilöllisyystodistukset (kuusi kuukautta lähdön jälkeen voimassa oleva passi, ESTA, viisumit jne.), hankittava tarvittaessa matkavakuutus (matkatavarat, korvausvastuu, onnettomuudet ja sairaudet) sekä hoidettava kuntoon kaikki kohdemaahan tarvittavat rokotukset.
 7. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä. Se on käytettävä 31. joulukuuta 2021 mennessä.
 8. Voittaja maksaa mahdolliset verot palkinnosta, mikäli sellaisia on.
 9. Ole hyvä ja ota yhteyttä Norwegian Rewardiin välittömästi, mikäli et pysty käyttämään palkintoa sairaudesta tai muista velvoitteista johtuen.
 10. Norwegian Reward pidättää oikeuden peruuttaa palkinnon, mikäli voittaja pyrkii käyttämään voittoja kaupallisissa tarkoituksissa.
 11. Pyydämme kilpailuun osallistujia tutustumaan Norwegian Air Shuttle -matkustajia koskeviin yleisiin ehtoihin sekä yleisiin Norwegian Reward -ehtoihin.


CashPoint-pisteet

1. Avis antaa sinulle CashPoint-pisteitä Avis-autonvuokrauksen soveltuvaan arvoon perustuen. Soveltuva autonvuokrausarvo koostuu seuraavista; aika- ja kilometrimaksut, törmäys- ja varkausvakuutus, lisätuotteiden- tai palvelujen hinnat, joista on vähennetty ALV tai muut vuokrausmaata koskevat verot.
2. Jotta saat CashPoint-pisteitä, Avis-autonvuokrauksesta on ilmettävä seuraavat:
a. Ensimmäisenä nimetyn kuljettajan Reward-numero (eli ”vuokraajan”). Tämä Norwegian Reward -numero tulee antaa varauksen tekohetkellä.
b. Varaukset tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.
Saat CashPoint-pisteitä 3 % soveltuvasta Avis-autonvuokrauksen arvosta, jos Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400 ei ole mukana varauksessa.
3. Jos vuokra-autoa ei makseta NOK:ssa, valuutta vaihdetaan NOK:iin Avisin sen päivän, jona CashPoint-pistepalkinto luodaan, valuutan vaihtokurssin mukaan.
4. Autonvuokrauksen loppusumma, jota käytetään CashPoint-pisteitä laskiessa, ei sisällä vahinkomaksuja (suoria vahinkomaksuja tai vakuutusmaksuja, jotka johtuvat vahingosta) eikä veroja.
5. Jos autonvuokrauksen jälkeen autonvuokrausarvoon tehdään muutoksia (esimerkiksi Avis Customer Services tekee palautuksen), CashPoint-pisteitä säädetään soveltuvan summan mukaisesti joko lisäämällä niitä tai vähentämällä niitä jäsenen Norwegian Reward -tililtä.
6. CashPoint-pisteitä ei anneta Avisin sopimus- tai yrityshinnoista, Avisin työntekijähinnoista, lentoyhtiöiden työntekijähinnoista, turistikierrosten hinnoista tai muista nettohinnoista.
7. Jos jokin muu AWD-numero on asiakkaan Avis Preferred -profiilissa ja tätä käytetään autonvuokravarauksessa, saat CashPoint-pisteitä vain 3 % soveltuvasta Avis-vuokrauksen arvosta.
8. Tarjoukset koskevat vain erillisiä vuokrauksia, eivät vuokrauksia, joissa hinta riippuu muista vuokrauksista.
9. Tämä tarjous ei ole voimassa Prestige-autonvuokrauksissa maailmanlaajuisesti.
10. CashPoint-pisteiden myöntämisessä voi mennä kahdeksan viikkoa vuokrauksen loppumispäivästä.
11. Kaikkia annettuja CashPoint-pisteitä koskevat Norwegian Reward -jäsenyyden Ehdot.


Ilmainen lisäkuljettaja

1. Kaikki Norwegian Reward -jäsenet voivat saada yhden ilmaisen lisäkuljettajan aina soveltuvan autonvuokrauksen yhteydessä ympäri maailmaa.
2. Tee varaus kuten aina ja pyydä sitten lisäkuljettajaa lisättäväksi, kun haet autosi. Jos lisäkuljettaja lisätään varaushetkellä, näet sen mukaiset lisäkulut. Lisäkuljettajaa koskevat kulut poistetaan, kun haet autosi.
3. Lisäkuljettajan on oltava Avisin standardi-iän mukainen ja täytettävä muut vaatimukset, joita kyseisellä toimipisteellä on. Lisäkuljettajan on esitettävä voimassa oleva ajokortti (kummatkin osat, jos kyseessä on Yhdistyneen Kuningaskunnan paperi/kuvaversio; kansainvälinen ajolupa, jos ajajan kortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla aakkosilla, kuten kreikkalaisilla tai arabialaisilla).
4. Vain yksi lisäkuljettaja ilman lisämaksua per autonvuokraus. Useammista lisäkuljettajista peritään maksu autonvuokraushetkellä kyseisen toimipisteen hintojen mukaan.
5. Tämä etu on tarjolla vain Norwegian Reward -jäsenille soveltuvia autonvuokrauksia koskien.
6. Jotta autonvuokraus soveltuu ehtoihin, varaus tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.
7. Jos autonvuokravarauksessa on jokin muu AWD-numero, ei ilmaista lisäkuljettajaa annetta.
8. Jos jokin muu AWD-numero on mukana asiakkaan Avis Preferred -profiilissa ja tätä käytetään autonvuokravarauksessa, ei ilmaista lisäkuljettajaa anneta. Kun varaus on tehty, ei tätä enää voi muuttaa.


Alennukset

1. Tarjous jopa 15% Avisin vapaa-ajan hinnat ja jopa 40% Avisin vakiohinnoista on voimassa kaikkialla maailmassa. Alennuksen määrä kuitenkin vaihtelee maasta toiseen.
2. Alennukset voivat koskea kaiken pituisia autonvuokrauksia (viikonloppu, päivä, viikkohinnat).
3. Kaikkia tarjouksia koskevat pakolliset lisämaksut koko autonvuokrauksen ajalta.
4. Varaus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen.
5. Tarjous on voimassa kaikissa autoluokissa, mutta niiden saatavuus vaihtelee varaushetkellä.
6. Tarjousta saatetaan rajoittaa tiettyinä aikoina ja tietyissä toimipaikoissa.
7. Hinnat vaihtelevat kauden ja Avisin sijainnin mukaan.
8. Tarjousta ei voi yhdistää toiseen alennukseen, kampanjatarjoukseen tai tarjoukseen, ja se on saatavilla rajoitetusti.
9. Jotta autonvuokraus soveltuu ehtoihin, varaus tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.