Avis Preferred for Norwegian Reward-medlemmerAvis Preferred er vår tjeneste for prioritets-medlemmer. Det er raskt, enkelt og helt gratis å bli med.

Medlemsfordeler inkluderer*:

Gratis leiebil i helger
Gratis oppgraderinger
Raskere bestillinger og leieavtaler
Fast Track ved skranken
Kortere vei til parkeringen

Som Norwegian Reward-medlem får du et gratis medlemskap i Avis Preferred og 10 % CashPoints-opptjening på dine bestillinger.

Vennligst følg instruksjonene nedenfor for påmelding:

1. Klikk på Meld deg inn nedenfor og se på høyre side under Meld deg inn i Avis Preferred
2. Legg inn e-postadressen din og velg Fritid under fanen Kontotype
3. Siden lastes inn på nytt og vil be deg om en rabattkode – fyll inn NR AP
4. Rabattkoden må skrives med store bokstaver og det må være mellomrom mellom NR og AP
5. Når du oppgir opplysningene dine, vennligst bruk bokstaver fra det engelske alfabetet
MELD DEG INN
Husk å bruke rabattkoden NR AP for å tjene 10% CashPoints på dine bookinger! Du må også legge inn ditt Norwegian Reward-nummer under innmeldingsprosessen.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du allerede medlem i Avis Preferred? Da kan du enkelt koble ditt Norwegian Reward-nummer til din Avis Preferred-konto ved å klikke på "Jeg har allerede en konto" nedenfor. Dette gir deg 10 % CashPoints på bestillinger gjennom din Avis Preferred-konto, via alle Avis' kanaler.
JEG HAR ALLEREDE EN KONTO

For fullstendige vilkår, vennligst klikk her

*Viktige vilkår:

For å kvalifisere til gratis leiebil i helger: Meld deg på Avis Preferred, lei bil hos oss to ganger i løpet av ett år, og du vil få en kupong for gratis oppgradering av leiebil og en rabattkupong på leieprisen. Lei kun én gang til samme året, og få en gratis leiebilhelg i Europa.

Gratis weekendleie er gyldig for Norwegian Rewards-medlemmer med bostedsland i: Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Sør-Afrika, Spania, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland og Storbritannia.

Gratis leiebilhelger er gyldig i Europa i landene spesifisert på e-kupongen din, for en tredagers leie av en mellomstor bil. Dette inkluderer gebyrer, obligatorisk forsikring og skatter. Drivstoff, ekstra tjenester og tilleggsgebyrer for flyplasser er ikke inkludert.

Avis Preferred-medlemmer må gjøre bestillingen sin fire timer på forhånd. Vennligst sørg for at Avis Preferred-profilen din er oppdatert (inkludert en e-postadresse).

Oppgraderinger gjelder ikke for varebiler, Avis Select Series, Luxury- eller Prestige-biler, eller leieavtaler over 14 dager.

For å fullføre Avis Preferred-søknaden din, trenger du å oppgi informasjon om førerkort, betalingskort - og bekrefte at du er 21 år eller eldre.


© 2000-2021 Avis Budget EMEA Ltd.