Vilkår og betingelser for 50 000 CashPoints-konkurranse

  1. Denne Kampanjen er kun åpen for Kvalifiserte deltagere. En Kvalifisert deltager er en person som er 18 år eller eldre og medlem av Norwegian Reward-programmet (vilkår og betingelser for medlemskap gjelder). Kun Kvalifiserte deltagere kan delta i kampanjen.
  2. Denne kampanjen administreres av Avis Budget EMEA Ltd («Promotør»).
  3. Ansatte hos Promotøren og Norwegian Reward, deres datterselskaper, agenter og alle andre profesjonelt tilknyttet til premietrekningen, samt familiemedlemmer av de ansatte, kan ikke delta i denne kampanjen.
  4. Ved å delta i denne kampanjen, bekrefter Kvalifiserte deltagere at de godtar disse vilkårene og betingelsene uten unntak.
  5. 1 premie på 50 000 CashPoints kan bli vunnet.
  6. Det vil være 1 vinner, og vinneren må bo enten i Norge, Danmark, Finland, Sverige, Storbritannia eller Spania.

    Slik deltar du

  7. Bestill en kvalifiserende leiebil under kampanjeperioden.
  8. Kampanjeperioden er definert som følgende: start kl. 00.00.01 CET den 1. februar 2020 og avsluttes kl. 23.59.59 CET den 31. mars 2020. Alle bidrag uansett metode, mottatt av Promotøren etter dette tidspunktet og datoen vil ikke kunne delta i kampanjen.
  9. En kvalifiserende reservasjon av leiebil må gjøres i perioden 1. februar 2020 og 31. mars 2020, og med leieperiode 02. februar 2020 til 31. juli 2020.
  10. En kvalifiserende billeie må gjøres ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400, W251700 eller W130900. Reservasjoner gjort på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD automatisk innlagt i reservasjonen.
  11. GRENSE: Det er en grense på tre (3) bidrag per Kvalifiserende deltager.
  12. Promotøren representerer, erklærer eller garanterer ikke tilgjengeligheten av et nettsted, datasystem eller telekommunikasjonssystem i sin forvaring eller tilhørende en tredjepart, nødvendig for tilgang til et Promotør-nettsted eller -datasystem, for det formål å delta i denne kampanjen.
  13. Promotøren aksepterer intet ansvar for bidrag som er tapt, skadet, ødelagt, uleselig, ufullstendig eller forsinket, uavhengig av årsak, enten de er forsinket i posten eller ufullstendig grunnet systemsvikt, eller for bidrag som ikke er mottatt eller er ufullstendig mottatt grunnet for mye trafikk på nettstedet, uautorisert menneskelig intervensjon, svikt i data- eller telekommunikasjonssystemer, eller den ukorrekte eller unøyaktige oppfattelsen av deltagelsesinformasjon eller svikt i å innhente slik informasjon.
  14. Promotøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn å diskvalifisere enhver person som har: •fusket med deltagelsesprosessen eller driften av denne kampanjen; •handlet i strid med disse reglene; •handlet på andre måter enn i god tro; eller •oppgitt falske eller misvisende informasjon som en del av prosessen eller deltagelsen i kampanjen.
  15. Det vil ikke tilbys kontantalternativer til Premiene. Promotøren kan derimot reservere seg retten til, etter eget skjønn å bytte ut Premiene med alternativer av lignende karakter og sammenlignbar verdi.
  16. Avslutningsdatoen for konkurransen er 31. mars 2020. Vinneren vil bli trukket og få utdelt premien opptil to måneder etter avslutningsdatoen.
  17. En tilfeldig utvalgt Vinner vil motta premien i form av et reisegavekort hos Norwegian med en verdi på 50 000 CashPoints.
  18. Vinneren vil bli trukket innen 5 dager etter at konkurransen er avsluttet, og vil få beskjed via telefonnummeret brukt for å gjøre leiebilbestillingen hos Avis.
  19. Hvis Vinneren ikke bekrefter hans eller hennes premie innen 7 dager, forbeholder Norwegian Reward seg retten til å velge en annen Vinner.
  20. Vinneren kan bli bedt om å delta i publisiteten som resulterer fra denne premietrekningen uten ytterligere kompensasjon. Vinneren vil bli informert om type og omfang av enhver publisitet og/eller distribusjon av deres navn, og vil bli gitt muligheten til å samtykke eller avvise slik publisitet og distribusjon. Navnet til en Vinner som gir forhåndssamtykke til slik publisitet kan publiseres på Promotørens nettsted i en periode på to (2) måneder etter kampanjens avslutningsdato.
  21. Premiene kan ikke innløses mot kontanter og blir utstedt underlagt vilkårene og betingelsene for Norwegian Reward. Dette tilbudet kan ikke overføres, og kan ikke brukes sammen med noen andre tilbud eller kampanjer fra Norwegian Reward eller Promotøren.
  22. Promotøren reserverer seg retten til å trekke tilbake kampanjen eller endre disse vilkårene og betingelsene uten varsling på forhånd til enhver tid, av enhver årsak og uten noe ansvar overfor kunder ved å gjøre dette.
  23. Ved å delta i denne kampanjen, samtykker deltagerne i at personopplysningene de oppgir kan brukes av Promotøren eller deres agenter eller underkontraktører for administrering av denne premietrekningen, og som kun vil bruke den oppgitte informasjonen for formålet av å administrere premietrekningen.
  24. Disse vilkårene og betingelsene skal være styrt av engelsk lovgivning og partene er underlagt den ikke-eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i England og Wales.
  25. Generelle Vilkår og betingelser for Norwegian-gavekort gjelder.
  26. Vinneren er ansvarlig for å bestille reisen og betale for den med CashPoints innløst fra gavekortet.
  27. Alle billetter er underlagt tilgjengelighet.


Betingelser for premien

Ved å akseptere premien, samtykker du med følgende betingelser:
  1. Verdien på premien er 50 000 CashPoints
  2. Premien vil bli gitt som CashPoints til verdien tilsvarende billettprisen. Premien vil være i form av et gavekort.
  3. Vinneren må være 18 år eller eldre og registrert som en reisende på reisen oppnådd fra gevinsten.
  4. Premien kan ikke overføres til en annen person.
  5. Overnatting, forsikring, mat, transport i destinasjonslandet til og fra hotellet/flyplassen og lommepenger er ikke inkludert i premien.
  6. Vinneren må innhente og registrere alle nødvendige reise- og identitetsdokumenter for reisen (et pass som er gyldig 6 måneder etter avreise, ESTA, visum, osv.), skaff reiseforsikring om nødvendig (bagasje, ansvar, ulykke og sykdom), så vel som å sørge for å få vaksinasjoner som er nødvendige for destinasjonslandet.
  7. Premien kan ikke innløses i kontanter. Den må brukes på eller før 31. desember 2021.
  8. Vinneren må betale eventuell statsskatt på premien, dersom loven tilsier det.
  9. Vennligst kontakt Norwegian Reward umiddelbart hvis du befinner deg i en situasjon der du ikke kan bruke premien grunnet sykdom eller andre forpliktelser.
  10. Norwegian Reward forbeholder seg retten til å trekke premien tilbake hvis vinneren forsøker å bruke premien for kommersielle formål.
  11. Vi henviser til de generelle reglene og betingelsene for reisende på Norwegian Air Shuttle og de generelle vilkårene og betingelsene for Norwegian Reward.

CashPoints

1. Avis gir CashPoints på kvalifiserende leiebeløpet hos Avis. Et kvalifiserende leiebeløp hos Avis er definert som; kostnader for leietid og kilometer, kostnader for kollisjonsskadeforsikring med egenandel (CDW) og tyveriforsikring, kostnader for tilleggsprodukter og/eller tjenester, minus MVA eller avgifter knyttet til utleielandet.
2. For at bilutleie fra Avis skal kvalifisere for CashPoints må reservasjonen inkludere:
a. Reward-nummer på den første sjåføren (“leietakeren”). Norwegian Reward-kortnummeret må oppgis på reservasjonstidspunktet
b. Reservasjoner må foretas med et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.
3 % CashPoints for et kvalifiserende leiebeløp fra Avis vil gis hvis Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummeret: W131400 er ikke inkludert i reservasjonen.
3. Hvis leiebeløpet ikke er betalt i NOK, blir valutaen endret til NOK ved Avis-valutakursen som gjelder på datoen når CashPoints-bonusen blir opprettet (datoen CashPoints-bonusen blir generert).
4. Det endelige leiebeløpet som brukes til å beregne CashPoints vil utelukke eventuelle kostnader for skade (faktiske kostnader for skade eller forsikringsbeløp utover egenandelen som følge av skade) og alle avgifter.
5. Hvis leiebeløpet blir justert etter leieperiodens utløp (f.eks. hvis Avis kundeservice gir refusjon), vil en passende justering for CashPoints-bonus krediteres eller debiteres fra medlemmets Norwegian Reward-konto, hvor det er nødvendig.
6. Ingen CashPoints vil krediteres til Avis kontraktsfestede/bedriftspriser, Avis-ansattepriser, priser for luftfartsansatte, priser for turoperatører og andre nettopriser.
7. Hvis andre AWD-nummer er oppført i en kundes Avis Preferred-profil og dette benyttes i leiebestillingen, vil det kun tildeles 3 % CashPoints for det kvalifiserende leiebeløpet hos Avis.
8. Kampanjen gjelder kun separate leieavtaler, ikke leiepriser for påfølgende leieperioder.
9. Denne kampanjen gjelder ikke Prestige-reservasjoner på verdensbasis.
10. Tildelingen av CashPoints kan ta inntil 8 uker fra leieperiodens utløpsdato.
11. Alle CashPoints som utstedes er gjenstand for vilkår og betingelser i Norwegian Reward.

Ekstra sjåfør, gratis

1. Alle medlemmer i Norwegian Reward kvalifiserer for en ekstra sjåfør gratis på hver kvalifiserende leieavtale på verdensbasis
2. Gjør reservasjonen som normalt og be om å legge til en ekstra sjåfør når du henter bilen. Hvis en ekstra sjåfør legges til på reservasjonstidspunktet vil du se dette som en ekstra kostnad. Kostnaden for den ekstra sjåføren vil fjernes når du henter bilen.
3. Den ekstra sjåføren må oppfylle Avis’ standardkrav til alder og fører for bilutleiestedet det gjelder. Den ekstra sjåføren må fremvise et gyldig førerkort (begge deler hvis det er den nye versjonen av Storbritannias papir/bildekort; internasjonal kjøretillatelse hvis førerkortet har tekst fra et land som ikke bruker det romerske alfabetet, som f.eks. gresk/arabisk, osv.).
4. Kun én ekstra sjåfør kan kreves gratis per leieavtale. Ytterligere sjåfører vil belastes på leietidspunktet til den publiserte prisen for det aktuelle bilutleiestedet.
5. Denne fordelen er kun tilgjengelig på kvalifiserende leieavtaler for medlemmer i Norwegian Reward.
6. For å kvalifisere må reservasjoner foretas ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.
7. Hvis andre AWD-nummer er oppført i leiebestillingen, kvalifiserer det ikke for en ekstra sjåfør gratis.
8. Hvis andre AWD-nummer er oppført i en kundes Avis Preferred-profil og dette benyttes i leiebestillingen, vil det ikke kvalifisere til en ekstra sjåfør gratis, og dette kan ikke reverseres når bestillingen er gjennomført.


Rabatter


1. Tilbud på opptil 15% rabatt på Avis fritidspriser og opptil 40% rabatt på Avis standardpriser er gyldig over hele verden, men rabattstørrelsen varierer fra land til land.
2. Rabatter kan gjelde på alle leieperioder (helg, daglige, ukentlige priser).
3. Alle rabattilbud er gjenstand for obligatoriske tilleggskostnader for hele leieperioden.
4. Forhåndsbestillinger må foretas minimum 24 timer i forkant.
5. Tilbudet er gyldig for alle bilgrupper, forutsatt at det er ledige biler tilgjengelig.
6. Tilbudsbegrensninger kan gjelde for visse tider på visse steder.
7. Priser kan variere etter sesong og Avis-beliggenhet.
8. Tilbudet kan ikke brukes sammen med andre rabatter, kampanjer eller tilbud, og er gjenstand for tilgjengelighet.
9. For å kvalifisere må reservasjoner foretas ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.