Bank Norwegian Vilkår og betingelser:

BONUS PÅ 200 CASHPOINTS NÅR DU BETALER FOR EN AVIS LEIEBIL VED Å BRUKE BANK NORWEGIAN-KORTET DITT

Kvalifiserende leieavtaler må enten forhåndsbetales ved å bruke et Bank Norwegian kredittkort eller hvis du foretar en reservasjon som skal betales senere, må leiebilen betales for ved utleiefilialen når bilen returneres, ved å bruke et Bank Norwegian kredittkort.

Reservasjoner må gjøres ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner gjort på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD automatisk innlagt i reservasjonen.

Kun betaling for leieavtaler vil kvalifisere for bonusen. Betaling for «ikke leierelaterte» elementer som skader og bøter vil ikke kvalifisere for CashPoint-bonusen. Hvis leien blir refundert i etterkant av Bank Norwegian, vil de 200 CashPoints bli debitert fra kontoen til Norwegian Reward-medlemmet.

Deltagende kort (liste korrekt i januar 2019):
Norge BIN-nummer 469279
Sverige BIN-nummer 479696
Danmark BIN-nummer 479694
Finland BIN-nummer 479695

Bonusen på 200 CashPoints er kun gyldig for gruppe C og høyere, 3 dager eller lenger, og for en reservasjon gjort i perioden fra 21. august til 30. september 2019, og med leieperiode fra 21. august 2019 til 31. mars 2020.

Bonusen på 200 CashPoints er gyldig for leieavtaler i Europa (Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Spania, Storbritannia, Sverige, Sveits, Tyskland og Østerrike) og USA.

Vennligst også referer til «CashPoints»-vilkårene nedenfor for ordinær CashPoints-opptjening med Avis.

Bank Norwegian: Eks. ved utsatt betaling: Eff 23,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad 1 764. Totalt: 16 764


CashPoints

1. Avis gir CashPoints på kvalifiserende leiebeløp hos Avis. Et kvalifiserende leiebeløp hos Avis er definert som; kostnader for leietid og kilometer, kostnader for kollisjonsskadeforsikring med egenandel (CDW) og tyveriforsikring, kostnader for tilleggsprodukter og/eller tjenester, minus MVA eller avgifter knyttet til utleielandet.

2. For at bilutleie fra Avis skal kvalifisere for CashPoints må reservasjonen inkludere:

a. Reward-nummer på den første sjåføren (“leietakeren”). Norwegian Reward-nummeret må oppgis på reservasjonstidspunktet.

b. Reservasjoner må foretas med et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.

3 % CashPoints for et kvalifiserende leiebeløp fra Avis vil gis hvis Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummeret: W131400 ikke er inkludert i reservasjonen.

3. Hvis leiebeløpet ikke er betalt i NOK, blir valutaen endret til NOK ved Avis-valutakursen som gjelder på datoen når CashPoints-bonusen blir opprettet (datoen CashPoints-bonusen blir generert).

4. Det endelige leiebeløpet som brukes til å beregne CashPoints vil utelukke eventuelle kostnader for skade (faktiske kostnader for skade eller forsikringsbeløp utover egenandelen som følge av skade) og alle avgifter.

5. Hvis leiebeløpet blir justert etter leieperiodens utløp (f.eks. hvis Avis kundeservice gir refusjon), vil en passende justering for CashPoints-bonus krediteres eller debiteres fra medlemmets Norwegian Reward-konto, hvor det er nødvendig.

6. Ingen CashPoints vil krediteres til Avis kontraktsfestede/bedriftspriser, Avis-ansattepriser, priser for luftfartsansatte, priser for turoperatører og andre nettopriser.

7. Hvis andre AWD-nummer er oppført i en kundes Avis Preferred-profil og dette benyttes i leiebestillingen, vil det kun tildeles 3 % CashPoints for det kvalifiserende leiebeløpet hos Avis.

8. Kampanjen gjelder kun separate leieavtaler, ikke leiepriser for påfølgende leieperioder.

9. Denne kampanjen gjelder ikke Prestige-reservasjoner på verdensbasis.

10. Tildelingen av CashPoints kan ta inntil 8 uker fra leieperiodens utløpsdato.

11. Alle CashPoints som utstedes er gjenstand for vilkår og betingelser i Norwegian Reward.Ekstra sjåfør, gratis - Last ned kupongen her

1. Alle medlemmer i Norwegian Reward kvalifiserer for en ekstra sjåfør gratis på hver kvalifiserende leieavtale på verdensbasis

2. Gjør reservasjonen som normalt og be om å legge til en ekstra sjåfør når du henter bilen. Hvis en ekstra sjåfør legges til på reservasjonstidspunktet vil du se dette som en ekstra kostnad. Kostnaden for den ekstra sjåføren vil fjernes når du henter bilen.

3. Den ekstra sjåføren må oppfylle Avis’ standardkrav til alder og fører for bilutleiestedet det gjelder. Den ekstra sjåføren må fremvise et gyldig førerkort (begge deler hvis det er den nye versjonen av Storbritannias papir/bildekort; internasjonal kjøretillatelse hvis førerkortet har tekst fra et land som ikke bruker det romerske alfabetet, som f.eks. gresk/arabisk, osv.).

4. Kun én ekstra sjåfør kan kreves gratis per leieavtale. Ytterligere sjåfører vil belastes på leietidspunktet til den publiserte prisen for det aktuelle bilutleiestedet.

5. Denne fordelen er kun tilgjengelig på kvalifiserende leieavtaler for medlemmer i Norwegian Reward.

6. For å kvalifisere må reservasjoner foretas ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.

7. Hvis andre AWD-nummer er oppført i leiebestillingen, kvalifiserer det ikke for en ekstra sjåfør gratis.

8. Hvis andre AWD-nummer er oppført i en kundes Avis Preferred-profil og dette benyttes i leiebestillingen, vil det ikke kvalifisere til en ekstra sjåfør gratis, og dette kan ikke reverseres når bestillingen er gjennomført.Rabatter

1. Tilbud på opptil 15% rabatt på Avis fritidspriser og opptil 40% rabatt på Avis standardpriser er gyldig over hele verden. Men rabattstørrelsen varierer fra land til land.

2. Standardpriser betyr Avis 'grunnleggende tariff, tilgjengelig for alle typer kunder og alltid tilgjengelig for salg. Fritidspriser betyr Avis 'offentlig tilgjengelige detaljhandelskurser, generelt sitert på Avis' nettsteder. Begge priser er underlagt flåte tilgjengelighet. 3. Rabatter kan gjelde på alle leieperioder (helg, daglige, ukentlige priser).

4. Alle rabattilbud er gjenstand for obligatoriske tilleggskostnader for hele leieperioden.

5. Forhåndsbestillinger må foretas minimum 24 timer i forkant.

6. Tilbudet er gyldig for alle bilgrupper, forutsatt at det er ledige biler tilgjengelig.

7. Tilbudsbegrensninger kan gjelde for visse tider på visse steder.

8. Priser kan variere etter sesong og Avis-beliggenhet.

9. Tilbudet kan ikke brukes sammen med andre rabatter, kampanjer eller tilbud, og er gjenstand for tilgjengelighet.

10. For å kvalifisere må reservasjoner foretas ved å bruke et Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD)-nummer: W131400. Reservasjoner foretatt på www.avisworld.com/NorwegianReward vil ha et AWD-nummer automatisk integrert i reservasjonen.